ogrodzenia panelowe i budowlane - Germaplan system sp. z o.o. STÄNGSELSYSTEM | PANELSTÄNGSEL ogrodzenia panelowe de en se ru
ogrodzenia panelowe

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
STÄNGSELSYSTEM | PANELSTÄNGSEL

STÃNGSELSYSTEM

- FORTIS 4W
- FORTIS 2W
- FOX 4W
- Systemy montażu
- Grundmur
- Korrosionsskydd

BYGGSTÃNGSEL OCH KRAVALSTAKET

GRINDAR

FURTKA GRINDAR

GRINDAUTOMATIK

VÃGBOMMAR

REALIZACJE

REFERENCJE

KONTAKT



KORROSIONSSKYDD

Standardskydd mot korrosion

Enskilda element dvs paneler (1), mellanstolpar (2), monteringslister (3),   som tillsammans utgör Fortis-system panelstängsel är korrosionskyddade tack vare ett zinkskikt som bildas i en varmförzinkningsprocess i enlighet med den strikta standarden EN-ISO 1491 och DIN 50976 tZnO.
Som ett resultat av den varmförzinkningsprocessen (bad i flyttande zink med en temperatur upp till 440-460 ºC) förekommer på stålföremålets yta ett fenomen kallad diffusion dvs. zinken reagerar med stålet och bildar ett legeringskikt. Utanpå legeringen ackumuleras det s.k. lager av ren zink. Legerinsskiktet medför att zinkskiktet är oskiljaktigt bunden vid stålytan.

Garanterad zinkskikttjocklek är min.100 um. Avgörande för stängslets hållbarhet är också de alla kvarvarande beståndsdelarna dvs muttrar i rostfritt stål (4), monteringsskruvar (6)  förzinkade i enlighet med normer PN-ISO 82406 och DIN 603 och ett plastlock som är tillverkat av tålig och frostbeständig plastmaterial som ska ge mellanstolpen ett varaktigt skydd mot dåliga väderförhållanden.

 
  STÄNGSELSYSTEM | PANELSTÄNGSEL
www.se.germaplan.com
zakładanie stron internetowych
projektowanie stron internetowych